چشمه علی دامغان کجاست؟
چشمه علی دامغان کجاست؟
Blog Article
اگر هنوز به تواناییهای معماران خانه تاریخی داروغه ایمان نیاوردهاید، با معرفی بخش تابستاننشین و زمستاننشین، حتما نظرتان عوض میشود.
طبقه دوم بازار رضا شامل کارگاههای کوچک صنایعدستی مثل طلاکاری، انگشترسازی، فیروزهتراشی، گلدوزی و… است.
نشانی پارک علمی پروفسور بازیما: خراسان رضوی، مشهد، انتهای بلوار خیام شمالی، مجتمع تجاری وصال، طبقه ۴
یکی دیگر از اماکن مذهبی مشهد آرامگاه خواجه اباصلت است که در ۱۲ کیلومتری جنوب شرقی مشهد، کیلومتر ۱۲ جاده فریمان، نرسیده به بهشت رضا واقع شده است.
خانه داروغه در شهر مشهد، خیابان نواب صفوی، راسته حوض مسگران، کوچه داروغه واقع شده است. در واقع این خانه تاریخی در بافت خیابان حرم امام رضا قرار دارد و به همین دلیل دسترسیاش راحت و به جاهای دیدنی مشهد مثل گنبد خشتی و خانه تاریخی توکلی نزدیک است.
دشتهای زیبا و بوستانهای رنگارنگ این شهر از بهترین جاهای دیدنی مشهد در بهار هستند که معروفترین آنها دشت ارغوان، بوستان کوهسنگی، چالیدره و … است.
مطبخ خانه داروغه را در بخش زمستاننشین ساختند تا گرمای مضاعفی را در زمستان ایجاد کند.
نشانی کوهسنگی: خراسان رضوی، مشهد، انتهای خیابان کوهسنگی
این مسجد از جمله پر طرفدارترین جاهای دیدنی مشهد است و گردشگرانی که با خرید بلیط هواپیما به قصد زیارت و سیاحت به مشهد سفر میکنند می توانند از این مسجد زیبا دیدن کنند.
باغ پرندگان مشهد یکی از پر طرفدارترین جاهای دیدنی مشهد است که در سال ۱۳۹۳ در مجاورت مجتمع تجاری الماس شرق و در منطقه گردشگری سپاد مشهد ساخته شده است.
هروقت صحبت از جاهای توریستی مشهد میشود، امکان ندارد که از پارکهای زیبای این شهر نامی برده نشود! نمایش بیشتر پارکهای مشهد به لطف امکانات رفاهی و سرگرمکننده، نه تنها برای کودکان که حتی برای بزرگسالان نیز جذاب و هیجانانگیز هستند. در ادامه از بوستانهای معروف مشهد میگوییم:
اگر قصد استفاده از حملونقل عمومی برای بازدید از خانه داروغه مشهد را دارید، باید از اتوبوسهای خطی که از بلوار وحدت میگذرند استفاده کنید، در بلوار ولایت پیاده و به خیابان نواب صفوی بروید، از آنجا هم با کمی پیادهروی به کوچه داروغه میرسید.
اگر طرفدار عکسگرفتن با لباسهای سنتی هستید، خودتان را به دست عکاسان حرفهای خانه داروغه بسپارید.
مسجد گوهرشاد منبری بسیار زیبا دارد که منبر صاحب الزمان نام دارد و توسط محمد نجار در سال ۱۲۴۳ به دستور فتحعلی شاه از چوب درخت گردو و گلابی ساخته شده است.